Monday, 25 February 2013

Jom Joint!

Jom joint buka franchise farmasi...proses sgtlah mudah...kedai bernilai rm1.2 juta utk siapa yg minat nak rebut peluang seumur hidup..Semuanya ditanggung jgn terlambat nnti rugi tau..sebab tempat sgtlah terhad..cuma rm5100 shj..hubungi saya segera d talian 012 2482334..nnti gigit jari.. tgk saiful apek n serina redzuan pun dah joint tau:)
Ape tunggu lg..JOM JOINT!!

Mencari usahawan franchise farmasi

Mencari usahawan sebagai pemilik franchise farmasi....modal franchise hanyalah rm5100 sahaja...kos pembiayaan dibiayai oleh syarikat..kuota terhad..sila hubungi saya untuk maklumat lanjut...This is seriuos business.. Picture : @ecosway pharmacy Berjaya TImesquare..

Watiey 012 2482334

Saturday, 23 February 2013

Launching Cosway Pharmacy Alamanda 13 October 2012 Puan Faizati Mohamed

Ikuti sudutan video pembukaan
Cosway Pharmacy Launching @ Alamanda, Putrajaya


click this link

Hebat!!!
Congratulation to Top Leader Puan Faizati Mohamed...

Thursday, 21 February 2013

Produk - produk Cosway

Pelbagai produk2 cosway boleh kita dapati....
Drp household, skin care, supliment, kordial, car care dll....
Semuanya ada...
* gmbr di ambil dr unit redemption HQ

Wednesday, 20 February 2013

20 feb 2013

Sessi taklimat profit sharring oleh owner farmasi alamanda.....
Jom ape tunggu lg....
Cepat2 rebut peluang ni...
Cepat2 hubungi :-

Watiey 012  2482334


Tuesday, 19 February 2013

Viewer Kedai

Beginilah rupa kedai or farmasi yang besar dan penuh dengan barangan yang kita perlukan...biskut, kek buah, kordial air dan pes makanan pun ada jual...tinggal masuk lauk dan air siap... Barangan make-up dan perfum tester disediakan.....

Datang datang & joints us!!!!!

Hubungi :

Watiey 012 2482334





Barangan dalam Kedai eCosway Farmasi

Antara barangan yang dijual di kedai eCosway Farmasi :

1. Barangan baby
2. Barang2 spots guard
3. Minyak hitam
4. Tongkat (kalau tercedera)
5. Ubat gigi & berus gigi
6. Listerine
7. Polident
8. Protex
9. Garnier
10. Rosken (skin & repair)

Dan banyak lg!!!!!!!

Cepat2 buat temujanji & hubungi sy untuk tengok kedai !!!!!

Watiey 012 2482334








Taklimat PERCUMA

Ramai yang datang rebut peluang nak dengar 'talk' tentang farmasi dana yang ditaja berjaya group 1 juta!!!

Jom Fikirkan Sejenak !!!!

1. Adakah kedai atau pasaraya anda membayar anda kerana mengesyorkan orang lain membeli di kedainya?
2. Adakah kedai kegemaran anda menghargai anda apabila anda membeli dari mereka berterusan?
3. Adakah kedai kegemaran anda menawarkan potongan harga dan rebat ke atas setiap barangan yang anda beli dari mereka?
4.Adakah kedai kegemaran anda mempelawa anda menjadi rakan kongsi dalam perniagaan?

Di Cosway Farmasi, kami melengkapkan anda untuk menjadi seorang usahawan yang berjaya dengan pendapatan bulanan yang menjangkau 5 angka!!! Hanya Cosway Farmasi mampu menjawab kesemua persoalan di atas ini.
Jangan lepaskan peluang keemasan untuk menjadi usahawan yang berjaya yang mempunyai farmasi sendiri hanya dengan bermodalkan RM5100!!!Tak percaya??? Hubungi :-

Watiey 012 2482334








Cosway Farmasi

Assalamualaikum & selamat sejahtera,

Sebagai makluman, eCosway telah menawarkan 1000 kedai eCosway Farmasi di seluruh Malaysia untuk dimiliki dengan modal permulaan yang paling minima. COSWAY antara syarikat di bawah naungan BERJAYA GROUP. Peluang ini terbuka kepada individu yang berminat memulakan perniagaan sendiri dengan modal yang rendah RM5100 anda berpeluang membuka farmasi sendiri :

1. Deposit kedai & pengubahsuaian kedai
2. Sewa bulanan kedai
3. Bil elektrik, air & telefon
4. Penyelenggaraan bangunan
5. Peralatan-peralatan di dalam kedai ( air cond, cctv system, alarm system & etc )
6. Barangan produk Cosway + farmasi + kecantikan & peralatan rumah yang dianggarkan bernilai RM800K diberikan secara consignment
7. Tiada risiko

Nota Penting : Anda cuma perlu membayar gaji pekerja ( juruwang) sahaja.

Prosedur  Ringkas :-
1. Menyertai taklimat & membuat keputusan
2. Pendaftaran RM100
3. Membeli ev set berharga Rm5k ( dapat produk)
4. Menghadiri kelas latihan bagi mempelajari teknik-teknik pemasaran dan juga bagaimana untuk mengembangkan rangkaian serta membuka kedai cawangan
* Latihan disediakan sehingga berjaya
5. Menghadiri kelas persediaan untuk temuduga
6. Temuduga, LULUS
7.Mencari & mencadangkan lokasi farmasi pilihan anda
* Pastikan lokasi yang strategik bagi mendapat pendapatan yang lebih besar
8. Dapat kedai & mulakan perniagaan anda
9. Nikmati pendapatan farmasi anda!!!

Nota Penting :- Proses adalah di antara 3 hingga 6 bulan

Rebutlah peluang keemasan ini selagi kuota masih ada. Bertindaklah dengan BIJAK dan PANTAS mengubah kehidupan yang lebih sempurna.

Untuk makluman lanjut atau temujanji taklimat sika hubungi :

WATIEY 012 2482334
* Sila smskan nama anda & no hp untuk dihubungi semula sekiranya panggilan anda tidak dijawab. Terima kasih...

Limited KUOTA....

This is not MLM...but this is KUOTA...limited to 1000 outlets shj...
Beratus2 org sudah berminat utk menyertai namun tidak semua akan berjaya jika tidak berTINDAK skrg...mungkin anda adalah org yg ke 100 atau yg ke 999...so cepatlah rebut peluang ini & hubungi sy d talian 012 2482334

Welcome welcome

Welcome2 saiful apek & serina dlm perniagaan Cosway Farmasi...Jadi kepada u all semua, jgn lepaskn peluang hebat ni, tak perlu pening nk tanggung sewa bulanan, elektrik, air dan maintenance. Smart partnership. Cume jalankn perniagaan dan amik profit sharing...
Utk detail hubungi sy d 012 2482334...



Cosway Farmasi

Love ecosway Farmasi

Wednesday, 13 February 2013

SOALAN SOALAN YG BIASA DIAJU



SOALAN : Kedai Cosway yang ada sekarang ni sama tak dengan Farmasi eCosway yang baru ni?
eCosway merupakan sebuah syarikat “GERGASI” yang merupakan subsidiari (anak syarikat) utama kepada Cosway (M) Sdn. Bhd menawarkan satu perniagaanberkonsepkan “FREE STORE” iaitu jenis KEDAI SERBANEKA yang beroperasi hampir 900 buah kedai di seluruh Malaysia dan 2000 buah kedai bertapak di seluruh dunia.
Kini Cosway mengembangkan lagi perniagaani dengan menawarkan perniagaan hebat “FREE STORE” yang terbaru iaitu eCOSWAY FARMASI khas untuk semua penduduk Asia dan Eropah.
Perniagaan eCosway Farmasi baru saja berkembang di Malaysia bermula awal Oktober 2011 dan sebanyak 50 buah kedai eCosway Farmasi telah ditawarkan kepada usahawan-usahawan di Malaysia dan Singapura. Sehingga kini hampir 200 kedai Farmasi sedang diproses di seluruh Malaysia. Marketing plan yang dibawa dalam bisnes ini amatlah unik dan hanya satu-satunya plan seumpama ini di dunia….bayangkan, HEBAT bukan? Hampir SEMUA KOS OPERASI DITANGGUNG SEPENUHNYA OLEH SYARIKAT…..SEGALANYA PERCUMA untuk anda!
Ini pula perbezaan antara M-Cosway dan eCosway

Perbezaan M-Cosway dan eCosway
Bil.
M-Cosway
e-Cosway Farmasi
1.
Keahlian hanya untuk RAKYAT MALAYSIA SAHAJA.
Keahlian untuk BUMIPUTRA sahaja yang berminat.
2.
Sewa kedai di TANGGUNG oleh pemilik stokis.
Sewa stokis 100%PERCUMA.
3.
Stok perlu di BELI oleh pemilik stokis.
Stok produk PERCUMA sehingga RM1,000,000.00.
4.
Pengubahsuaian kedai atas TANGGUNGAN pemilik stokis.
Pengubahsuaian kedai atas TANGGUNGAN eCosway Farmasi 100%
5.
Terdapat lebih dari 500 stokis di seluruh Malaysia.
1000 unit cawangan baru akan dibuka di seluruh semenanjung Malaysia.
6.
Kebanyakan stokis beroperasi di tingkat dua bangunan.
Lokasi anda tentukan di mana sahaja yang berpotensi boleh memberi keuntungan kepada anda dan pihak farmasi.
7.
Perlu melihat katalog untuk pesanan di kaunter pembelian
Pesanan untuk catalog akan dihantar terus ke rumah atau pelanggan boleh datang sendiri ke stokis.

SOALAN : Apa yang PERCUMA ?…
Hampir semua operasi kedai nanti akan ditanggung sepenuhnya oleh syarikat :
1. Renovation
Pihak syarikat akan membuat pengubahsuaian kedai ( Renovation) bersesuaian dengan konsep kedai Farmasi tanpa mengenakan apa-apa caj kepada anda. Segala kemudahan hiasan dalaman dan konsep dalah berorientasikan keselesaan para pelanggan Cosway.
2. Sewa Kedai
Anda tidak akan risau lagi dengan kadar sewa kedai yang akan dibayar setiap bulan kerana pihak syarikat akan menanggung SEPENUHNYA sewa kedai tanpa had.
3. Bil Utilities
Pihak syarikat juga akan menanggung sepenuhnya semua bil seperti letrik, air, internet.
4. Sekuriti
Setelah kedai anda siap, untuk keselamatan , pihak syarikat akan memasang  sistem CCTV untuk melindungi kedai anda dari sebarang pencerobohan, rompakan, samun dan sebagainya. Andainya terjadi sesuatu yang tidak diingini , pihak syarikat tidak akan menuntut apa-apa ganti rugi dari pihak anda.
5.  Peralatan Pejabat 
Cosway juga akan membekalkan pelbagai peralatan khas untuk memudahkan kerja-kerja menguruskan Kedai Cosway Farmasi anda seperti komputer, perabot, patisyen, ruangan pejabat, ruangan mesyuarat, rak barangan, peralatan alatulis dan lain-lain untuk kemudahan anda.

6.  Stok Barangan

Stok Barangan di dalam Kedai Cosway Farmasi anda juga adalah semua percuma dengan nilaian barangan hampir RM 500,000.00 hingga RM 600,000.00 tanpa anda mengeluarkan satu sen pun duit dari poket anda.
7. Bahan-bahan Pengiklanan
Bagi memudahkan anda mempromosikan atau memperkenalkan Kedai Cosway Farmasi anda, pihak syarikat akan membantu anda menyediakan bunting, papan iklan, katalog, flyers, brochure dan lain-lain dengan percuma. Anda akan memperolehi ramai pelanggan seterusnya membantu meningkatkan jualan dan menjana pendapatan kedai anda.
8. Latihan
Pihak syarikat juga akan mengadakan latihan dari masa kesemasa bagi mereka untuk mempelajari teknik-teknik pemasaran dan lain-lain program keusahawanan yang lain bagi meningkatkan prestasi anda sebagai seorang usahawan yang berjaya.
9. Juru Farmasi
Anda tidak akan pening kepala untuk membayar gaji juru farmasi yang berkerja di kedai anda kerana pihak syarikat akan membayar gaji mereka dari RM5000 hingga RM8000 sebulan!

SOALAN : Apa risiko yang bakal saya terima jika sesuatu berlaku kepada perniagaan saya kelak?
TIADA RISIKO ! Ya pihak syarikat akan memberikan insurans kebakaran, kecurian dan lain-lain insurans termasuk anda sebagai pemilik kedai cosway farmasi.
SOALAN : Semua perniagaan akan mempunyai persaingan. Bagaimanakah persediaan kita sebagai pemilik kedai Cosway Farmasi akan menghadapinya nanti?
Anda tidak perlu risau kerana pihak syarikat akan meneliti dan memilih lokasi yang benar-benar berpotensi dan membangun untuk lokasi kedai anda. Pada peringkat awal pihak syarikat akan membenarkan anda menyenaraikan 6 lokasi yang strategik pilihan anda sendiri untuk mengembngkan bisnes anda. Pihak syarikat akan memilih satu lokasi yang sesuai untuk anda nanti.


SOALAN: Bagaimana saya dapat memulakan perniagaan ini sekiranya saya benar-benar berminat?
1. RM 100.00 pendaftaran / lesen perniagaan setiap tahun dengan pihak eCosway Farmasi.
2. RM 5k adalah modal / yuran pendapatan bersama eCosway Farmasi seumur hidup.Proses bayaran sekali sahaja sebaik anda mendaftar sebagai Business Owner
3. Sebagai permintaan perkembangan network marketing pihak eCosway Farmasi menyarankan anda mencari sekurang-kurangnya empat orang lagi yang sama-sama berminat bagi menyertai perniagaan berkonsepkan farcais ini.
4. Setidak-tidaknya dua pemohon di bawah pencarian anda sudah memadai untuk perkembangan network
Pemohon dimaksudkan ialah orang yang
1. berminat dalam perniagaan francais
2. Masa untuk anda memperkenalkan kepada pemohon / orang yang ingin turut serta di dalam francais ini SEHINGGA seperti tarikh di atas.(NOTIS DIKELUARKAN)
.Buatlah pilihan yang bijak kerana peluang emas ini mungkin hanya datang sekali sahaja seumur hidup !
Bagi mendapatkan penjelasan dan maklumat lebih lanjut tentang bisnes ini sila hubungi saya :


Pn Watiey 012 2482334

“MENJANA PENDAPATAN BERSAMA FRANCAIS eCOSWAY FARMASI”



Kami mencari individu yang berminat di dalam perniagaan dan mempunyai kesungguhan untuk menjalankan perniagaan eCosway Farmasi.
Sebagai makluman, eCosway telah menawarkan 1000 lot kedai eCosway Farmasi di seluruh Malaysia untuk dimiliki dengan modal permulaan yang paling minimum.
eCosway akan membiayai semua kos yang berkaitan seperti:

ü      Deposit kedai & pengubahsuaian kedai
ü      Sewa bulanan kedai
ü      Penyelenggaraan kedai
ü      Peralatan-peralatan di dalam kedai
ü      Barangan produk eCosway + farmasi yang dianggarkan bernilai 800k diberikan secara langsung dari kilang (consignment)
ii internet
  utility
  cctv
  system
  stationary
  dll

Apa yang perlu anda lakukan untuk menyertai kami???

ü      Mendaftar sebagai pemilik perniagaan eCosway (RM 100) - lesen perniagaan yang diperbaharui setiap tahun
ü      Membayar yuran untuk pakej pendapatan eCosway (RM5000) - sekali seumur hidup
ü      Sebagai gantian pihak syarikat eCosway akan memberikan set2 produk bernilai RM5000 .     Menghadiri kelas bagi mempelajari teknik2 pemasaran dan juga bagaimana untuk mengembangkan rangkaian perniagaan serta membuka kedai cawangan (marketing plan,network strategy dan mempunyai kelas latihan bagi melatih anda)
ü      Menghadiri kelas bagi mempelajari produk2 Cosway (nak tau register & dtg ke kelas dulu)!!!
ü      Menghadiri sesi temuduga & mencadangkan lokasi kedai
ü      Menghadiri latihan intensif selama 15 hari
ü      Mulakan perniagaan anda apabila kedai telah siap



Jenis-jenis pendapatan yang akan anda perolehi sebagai pemilik perniagaan eCosway Farmasi:

ü      Komisyen 15% daripada jualan barangan Others
ü      Komisyen 10% bagi setiap pembelian barangan Cosway oleh mana2 ahli Cosway Farmasi di seluruh Malaysia
ü      Insentif cawangan override
ü      Insentif prestasi cawangan
ü      Insentif tambahan
Proses memilik kedai ini akan memakan masa antara 3 hingga 6 bulan bergantung kepada kesungguhan dan komitmen yang anda berikan. Jika anda yang kami cari hubungi saya segera di talian (012-2482334) bagi mendapatkan maklumat dan bimbingan seterusnya menyertai kami.

PELUANG INI TIDAK DATANG SELALU MUNGKIN HANYA SEKALI SEUMUR HIDUP ANDA. JADI JANGAN LEPASKAN PELUANG KEEMASAN INI…
NAK BERNIAGA MEMANG ADA RISIKO…TAPI KALAU BERANI AMBIL RISIKO DAN BIJAK GUNA PELUANG DAN RUANG, USAHA BERTERUSAN DENGAN CARA YANG BETUL, ANDA AKAN DAPAT HASIL YANG TIDAK TERNILAI DIKEMUDIANNYA….
FOLLOW THE RULE N DON’T BREAK THE RULE’S
Kepada yang memilih perniagaan eCosway Farmasi, TAHNIAH YE!!!
Kepada yang masih takut2 dan ragu2, 10001 perasaan negative…
MARI KITA JUMPA…SAYA SHARE APA YANG KURANG YAKIN ATAU RAGU ITU….
Hubungi talian:
SMS
<NAMA> <LOKASI> <NO TELEFON>
KE ,
012-2482334 (Pn Watiey)